LejEnBehandler.dk http://blog.lejenbehandler.dk Danmarks største behandlerportal Sat, 21 Sep 2013 19:21:10 +0000 da-DK hourly 1 http://wordpress.org/?v= Kaptajnen slankede sig – så kan du også!http://blog.lejenbehandler.dk/kaptajnen-slankede-sig-saa-kan-du-ogsaa/ http://blog.lejenbehandler.dk/kaptajnen-slankede-sig-saa-kan-du-ogsaa/#comments Mon, 05 Aug 2013 13:57:58 +0000 http://blog.lejenbehandler.dk/?p=1176 DU KENDER DET!

Sådan starter det...Jeg er 100% sikker på, at du, HVIS du har et par kilo (eller mere…) for meget i kropsvægt, vil nikke nakken af led når du læser denne historie, og forhåbentlig efterfølgende gøre det der skal til, for at nå dine mål!

Jeg var jo ikke direkte fed, da jeg i januar tog beslutningen om at slanke mig ca. 6 kilo (jeg vejede 83 kg – er 180 cm. høj), men de ekstra kilo har i mange år irriteret mig, og trods utallige forsøg, lykkedes det mig bare ikke at smide dem.

Så jeg søgte facts! 80% af et vægttab ligger i kosten – 20% i bevægelse/motion! Så din oksen rundt i fitnesscentret er ikke forgæves – bliv ved med det! – men du SKAL have styr på din kost for at det batter! Jo før jo bedre!

Jeg har heldigvis et godt netværk af kompentente mennesker, så jeg kontaktede Trine Bach Kær (http://www.trinebachkaer.dk) som er uddannet EH-økonom (idag “Professions bachelor i Ernæring og Sundhed), og har årelang erfaring med vægttab og indholdet af det du putter i munden.

KOSTPLAN:

Kostplanen er hamrende vigtig!Og jeg blev meget klogere! For efter at have noteret ALT hvad jeg spiste i én uge, så Trine kunne analysere mine kostvaner, var beskeden, af jeg indtog DOBBELT så meget energi som jeg måtte, for at begynde et vægttab. DOBBELT så meget! Bugger!

Udfra analysen kunne Trine se hvad jeg kunne lide, og sammensatte et kostprogram med menuer, kalorier, mineraler, osv. som passede til mig! Og som hun garanterede, ville fjerne mit lille budcykeldæk om livet, hvis jeg fulgte den! Og det virkede!

Jeg lærte at: Sukkerindtaget SKAL begrænses og mængden jeg spiser SKAL passe til mig – så kommer mit blodsukker i ro,og her ligger nøglen til vægttabet! For da mit blodsukker blev stabilt, så forsvandt den unødige sult, og kiloene kravlede nedad! Ved du HVOR vigtigt dit blodsukker er for dit vægttab ??? Nu gør du!!!

DIN BEVIDSTHED OG UDFORDRING:

Vores underbevidsthed er nøglen til success!Kaptajner er hverken klogere, eller stærkere i troen, end andre folks børn, og uanset hvor rigtig Trines kostplan var, og uanset HVOR gerne jeg ville slanke mig de 6 kilo, så var det svært at holde motivationen, øv!

Men hvorfor ? Hvad holdt mig tilbage for at følge planen 100% og nå mit Nirvana ? Min underbevidsthed!!! Det er nemlig den der pisker dig til købmanden efter slik, Cocio og SUKKER! For din underbevidsthed kender ikke konsekvens! Den vil bare at du har det rart her og NU! Og den følelse giver sukker dig! Og da din underbevidsthed fylder 97% af din samlede bevidsthed, så skal der eddersparkemig en jernvilje til at tøjle den – mange af os har den bare ikke, øv! Igen!

Så underbevidstheden SKULLE “programmeres”, for Trines kostplan VAR og ER vejen til færre kilo, fladere mave, et større selvværd og for mig, et bedre liv! Men hvordan gør man det ? Styrer sin underbevidsthed og står imod sin sukkertrang !?!

HYPNOSE:

Charlotte Bang giver hypnoseJeg havde hørt at hypnose kan afhjælpe rygetrang, men kunne det også styre min sukkertrang, og få min hjerne til at følge Trines kostplan ? Svaret var JA! Og jeg havde (desværre) ikke kunnet følge kostplanen uden hypnosens magt og indflydelse på min bevidsthed. Igen priser jeg mig lykkelig for mit solide netværk, for efter en kort søgning dukkede Charlotte Bang op (http://www.charlottebang.dk) og hun var nøglen til min (u)bevidsthed!

Charlotte spurgte ind til den kostplan Trine havde lagt, og hvilke problemer jeg havde med den, og det var specielt portions-størrelserne jeg havde svært ved at overholde, og “nærgående” søde sager. Så hun bragte mig i trance, hjemme på kaptajnens egen sofa, og her blev min underbevidsthed i den grad sat på plads, og instrueret i at hjælpe mig! Og allerede efter kun 2 sessioner fik jeg styr på portionerne og min sukkertrang, og valgte selv en 3. og 4. session for at følge op og holde ved!

Underbevidstheden, som styrer fx. sukker- og rygetrang, fylder 97% af vores samlede bevidsthed, så det er jo ikke så sært at det er vigtigt at den spiller med, når vi ønsker at ændre nogle ting i vores liv! Vores underbevidsthed kender ingen konsekvens, dvs. den kræver bare stimuli, uden at tænke på følgerne, hvor vores bevidste jeg jo siger: “Hov Stop! – Dette er ikke godt for dig!” Så ved at få Charlotte til at omprogrammere min underbevidsthed vha. hypnose, var det muligt at følge Trines kostplan!

COACHING:

Trine Bach KærUdover at lave kostplanen, så indeholder Trines “service” også et coachingforløb, hvor du følges og guides i processen! Og det var supervigtigt for mig! Trine kom hjem i mit køkken, og hjalp mig med at forstå hvor mange kalorier de forskellige fødevarer indeholder, så de passede til min kostplan, og vi aftalte nogle ca. ugentlige vejninger, så hun kunne følge mig i processen. Og det er DET der skal til, sammen med hypnosen, for at man som almindelig dødelig kan slippe af med de uønskede kilos!

RESULTATET:

Beslutningen om endelig at gøre noget ved mit ønskede vægttab var jo min egen, men uden en fornuftig kostplan, coaching, og en programmering af min underbevidsthed, var jeg aldrig kommet af med de uønskede 6 kg, og har det skønt når jeg idag kigger mig i spejlet,og andre siger: “Guuud, har du ikke tabt dig?” “Jow”, siger jeg så, “og jeg har ikke i sinde at samle det op igen!” :-)

Så stort tak til Trine (http://www.trinebachkaer.dk) og Charlotte (http://www.charlottebang.dk) for deres indleven i mit mål,og for deres store professionalisme og engagement – uden dem havde denne artikel ikke været relevant – og jeg havde stadig vejet 6 kg. for meget…

Lars Hendriksen
Ejer og administrator af http://NFS-Online.dk

]]>
http://blog.lejenbehandler.dk/kaptajnen-slankede-sig-saa-kan-du-ogsaa/feed/ 0
5 gode råd til en målrettet og salgsorienteret ansøgninghttp://blog.lejenbehandler.dk/5-gode-raad-til-en-maalrettet-og-salgsorienteret-ansoegning/ http://blog.lejenbehandler.dk/5-gode-raad-til-en-maalrettet-og-salgsorienteret-ansoegning/#comments Thu, 24 Nov 2011 11:44:07 +0000 http://blog.lejenbehandler.dk/?p=1159 Ansøgnings checkliste

Ansøgnings checkliste

Det er nok ikke den store overraskelse for nogen, at man i dag skal være knivskarp i sin ansøgning for at komme i betragtning til et job.

Så spørgsmålet er: Hvordan bliver man det?

Først og fremmest handler det om at finde eller skabe sin indre motivation. Er du lidt ”ligeglad” med jobbet vil det højst sandsynligt kunne læses i din ansøgning, og resultatet bliver også derefter. Prøv evt. at forestil dig, at du allerede har fået jobbet. Hvordan føles det? Hvis du har en god følelse så skynd dig at komme til tasterne!

Ansøgningen må max fylde én side og kan struktureres således:

1. Skriv en sigende og relevant overskrift, der matcher det som arbejdsgiveren efterspørger;  fx Erfaren Account Manager med stor ledererfaring søger nye udfordringer!

2. Så kommer motivationen. Hvad er det der gør, at du gerne vil have jobbet? Vær meget skarp på det. Og sæt dig godt ind i virksomhedens behov. Hvordan matcher du stillingen/virksomheden?

3. Hvilke faglige kompetencer vil du sætte i spil? Hvad er det du kan tilbyde? Vær målrettet – Svar kun på det, som virksomheden efterspørger, resten kan de se i dit CV.  Undgå vendinger som; ”jeg brænder for”.

4. På hvad måde svarer dine personlige kompetencer til det virksomheden efterspørger? Uddyb det så det ikke bare bliver tomme ord, som fx: Personligt er jeg meget social, resultatorienteret og energisk. Det kan tolkes på mange måder og siger ikke så meget – så på hvad måde er du fx social, resultatorienteret og energisk? Kom med eksempler.

5. Afslut din ansøgning med en afslutning som er tidssvarende fx: ”Jeg glæder mig til at høre fra jer” (Og ikke ”jeg ser frem til at uddybe mine kvalifikationer til en personlig samtale”).

Held og lykke med jagten på dit drømmejob! Og husk første skridt på vejen er at komme til jobsamtalen…

Læs mere om forfatteren her!

 

]]>
http://blog.lejenbehandler.dk/5-gode-raad-til-en-maalrettet-og-salgsorienteret-ansoegning/feed/ 3
Tantra – nøglen til et bedre sexliv!http://blog.lejenbehandler.dk/tantra-noeglen-til-et-bedre-sexliv/ http://blog.lejenbehandler.dk/tantra-noeglen-til-et-bedre-sexliv/#comments Wed, 26 Oct 2011 17:45:28 +0000 http://blog.lejenbehandler.dk/?p=1100 Hvis du som mand vil give din kone eller kæreste en dybere orgasme og større nydelse end hun opnår ved almindeligt samleje, og befri hende for en del af de smerter som er forbundet med hendes menstruation; så kan jeg i den grad anbefale dig/jer at dyrke Tantrasex.

Jeg startede selv af nysgerrighed i foråret 2011 med et kursus i “The New Tantra”, og kan kun ærgre mig over at have levet i 43 år uden denne viden!

Tantrasex er mange ting, og det som jeg vil beskrive i dette indlæg, er teknikken jeg kalder “Skede-shiatsu” eller “Vagina-shiatsu”, som giver dig heltestatus blandt kvinder, hvis du som mand lærer teknikken rigtigt.

Anatomi:

Billede af kvindens skede og uterus.

Billede af skede og uterus.

Kvindens vagina og uterus (livmoder) består af en masse muskler og nerver, som hvis man kan få dem til at slappe af, vil fjerne kvindens fokus fra smerten der kan forekomme under samleje eller berøring, da du med din penis uværgerligt vil ramme disse ofte spændte og ømme muskler/nerver ved jeres samleje. Men disse smerter kan fjernes, ligesom man ved palpation (tryk) på en almindelig muskel kan få den til slappe af – også kaldet Shiatsumassage.

Dette sker ved at I, for at finde punkterne, elsker på normal vis ved rytmisk og fast indføring af penis i skeden. Det er vigtigt at hun er afslappet og kan ligge med vidt spredte ben, hvorfor et varmt bad sammen og nogle alm. stræk, massage og/eller yoga øvelser inden, er en god idé.

Ved massage/berøring øges oxytocin niveauet og det giver en større følelse af “bonding” hos kvinden, som vil få hende til at slappe mere af.

Når du “pumper” i hende, så start med at gøre det ude i skeden, og gå dybere og dybere ind mod Uterus, fx. ved at støde 9 korte ude i skeden, og så afslutte med 1 dybt forsigtigt mod uterus. Tag derefter 8 stød i skeden og 2 mod uterus, 7 til 3, 6 til 4 og så fremdeles. Denne øvelse kan også udføres med fingrene, og i begge tilfælde er det MEGET vigtigt at skeden er naturligt våd, eller tilført olie eller glidecreme!

Selve øvelsen:

Billede af en penis i vagina.

Billede af en penis i vagina.

På et tidspunkt vil du uværgerligt støde på et punkt hvor det gør ondt på hende og hun “trækker sig” og det er her I skal arbejde sammen. Du skal som mand finde positionen lige før hendes smerte, og mens hun tager en dyb indånding, skal du presse penis FORSIGTIGT mod det punkt på uterus som udløste smerten, Hvis du gør det FORSIGTIGT, og hun accepterer smerten og kan slappe af, vil du pludselig mærke det som “en åbning” i uterus, og at penis synker et stykke længere ind. Bliv lidt i positionen, og lad uterus vænne sig til presset (ca. 5-10 sek.) og fortsæt med at elske almindeligt bagefter, så alle muskler i skeden slappes af og smøres lidt.

Fortsæt øvelsen med flere “ømme punkter” i hende, og acceptér at det kan tage måske 10 eller 15 samlejer før hun er helt fri for spændinger, alt efter hendes anspændthed. Derefter vil I kunne elske langt friere, og du vil kunne tage hende meget hårdere og længere, hvilket mange kvinder inderst inde ønsker.

Penis-størrelse og opmærksomhed:

Billede af en penismåling

Billede af en penismåling

Hvis du ikke føler at du kan få komme helt til bunds i hende, dvs. at din penis er for kort, er det en god idé at få hende til at dreje eller kippe bækkenet mere ved at lægge en pude under hendes underliv, hvilket for mange vil gøre øvelsen meget nemmere. På denne måde slapper musklerne omkring skeden også bedre af, og du kan derved opnå at kunne komme flere centimeter dybere ind, og skabe den ønskede effekt – øvelse gør mester <:)

Men husk på, at penis ikke gør det alene – ømhed, opmærksomhed, forsigtighed og blide kærtegn er vigtige ingredienser for at god tantra lykkes! Ligesom øjenkontakt og blid/kærlig tale er det!

Menstruationen:
En rigtig god sideeffekt af “Skede-shiatsu” eller “Vagina-shiatsu” er at kvindens blødningsperiode i nogle tilfælde forkortes og føles langt mindre smertefuld end normalt. Alle de punkter på uterus som normalt er ømme ved menstruation er jo afslappede efter tantra, og som ved alle andre muskler, langt bedre til at modvirke den smerte som menstruationen forvolder.

Rigtig god fornøjelse med Tantrasex, og hører meget gerne jeres erfaringer som svar på dette indlæg.

Mvh

Lars Hendriksen
Indehaver af LejEnBehandler.dk

]]>
http://blog.lejenbehandler.dk/tantra-noeglen-til-et-bedre-sexliv/feed/ 2
Healingsmassage – hvad, hvorfor og hvordan?http://blog.lejenbehandler.dk/healingsmassage-hvad-hvorfor-og-hvordan/ http://blog.lejenbehandler.dk/healingsmassage-hvad-hvorfor-og-hvordan/#comments Mon, 06 Jun 2011 14:29:24 +0000 http://blog.lejenbehandler.dk/?p=1085 Billede af kvinde der får Healingsmassage Healingsmassage er en meget rolig og omsorgsfuld massageform, som giver modtageren mulighed for at synke ind i en dyb indre stilhed, og  giver ham/hende rum til at mærke krop og følelser mere intenst og levende.

Der er stor forskel på, hvad det er folk kommer og får healingsmassage for. Nogle kommer for at slappe af – give sig selv et frirum og en pause. Andre kommer som led i en selvudviklingsproces eller for at få øvelse i at lytte til signalerne fra kroppen og dermed få øget opmærksomhed på den.

Massagen foregår med lange langsomme og forholdsvis blide strøg. Det langsomme tempo gør at modtageren kan følge med, både fysisk og mentalt. De blide strøg gør, at kroppen ikke behøver at spænde op og være på vagt fordi det gør ondt, men kan slappe af i fuld tillid til at massøren er omsorgsfuld.

Healingsmassagen gives helt individuelt med opmærksomheden på netop det, du har brug for, og med respekt for dine grænser.

Healingsmassage gives fortrinsvis som en helkropsmassage med en varighed der spænder mellem 1,25 – 2 timer afhængig af behandler. Delbehandling af f.eks. ryggen kan også gives.

Healingsmassagens påvirkning i kroppen:

Kroppen husker og lagrer forskellige oplevelser i musklerne. Gennem healingsmassagen kan der derfor løsnes op for fysiske og psykiske spændinger, hvilket din fysiske krop oplever som en afspænding og befrielse.

Gennem den berøring som massagen giver, kan der fremkomme en fortrolighed og tryghed i forhold til sig selv og andre.
Følelsen af at balancere imellem et stadie af vågen tilstand og søvn, samt en dyb fornemmelse af at hvile i sig selv, opleves ofte. Kroppens spændinger kan naturligvis komme fra f.eks. dårlige arbejdsstillinger. Men ofte spændes der op på grund af stress, eller fordi der er noget der går os på.

Når disse spændinger løsnes gennem healingsmassagen, kan der opstå stemninger, billeder eller tanker fra den situation som spændingen opstod i.  Derved giver massagen en mulighed for, at man bliver mere bevidste om, hvad der rører sig i en.
Healingsmassage er meget fint i en kombination med anden selvudviklingsproces, fordi fortrængte sider åbnes i det tempo modtageren er parat til. Derved inddrages krop og følelser gennem massagen og tanker gennem samtalen.

Dokumentation gennem videnskabelige undersøgelser:

Virkningen af massage er dokumenteret gennem flere videnskabelige undersøgelser. Den mindsker mængden af stresshormoner, som derved giver en roligere vejrtrækning og puls samt et lavere blodtryk. Alt sammen tegn på at vi beroliges og slapper af efter massage. Både psykologiske tests og fysiologiske målinger viser, at massage løfter humøret, så nedtrykthed og depression lettes, samtidig med at angst mindskes.
Massage har også en bred smertelindrende virkning samtidig med at musklerne afspændes.

Effekter af jævnlig massage:

Gennem jævnlig massage kan der rent fysisk opnås en mere afspændt og afslappet krop, derved nedsættes muskelinfiltrationer/muskel-, led-smerter og smerter generelt. Mentalt kan følelsen af at finde en dyb indre ro opnås, samt følelsen af et dybere kendskab til sit selv. Hovedet og kroppen har tid og rum til at genoplade og mange har oplevelsen af et højere energiniveau.

Læs mere om forfatteren her!

]]>
http://blog.lejenbehandler.dk/healingsmassage-hvad-hvorfor-og-hvordan/feed/ 5
3 råd til et bedre parforhold, når forelskelsen har lagt sig.http://blog.lejenbehandler.dk/3-raad-til-et-bedre-parforhold-naar-forelskelsen-har-lagt-sig/ http://blog.lejenbehandler.dk/3-raad-til-et-bedre-parforhold-naar-forelskelsen-har-lagt-sig/#comments Wed, 27 Apr 2011 19:04:17 +0000 http://blog.lejenbehandler.dk/?p=1070 Elskendes fødderDet er så skønt, så smukt at blive forelsket. Det er fantastisk at finde ”den eneste ene” – dét menneske der virkeligt ser dig, og som bekræfter selve din eksistens.

…Og så bliver det hverdag. Nogle gange går der ½ år, nogle gange flere år, men på et tidspunkt ændrer følelserne sig – enten bliver de dybere, stærkere og mere respektfulde, eller også så fader de ud, forsvinder i de tiltagende forskelle, den stigende kedsomhed – ”han/hun er ikke den jeg forelskede mig i!”

Men det er ikke personen der ændrer sig, det er sindssygen der letter!

Vi forelsker os i et menneske der ligner os selv. Det er ikke sikkert vi selv kan se det – hun er spontan, mens han er fornuftig; han er en eventyrer, og hun vil gerne have villa, Volvo og vovhund. Dét vi forelsker os i hos andre, er sider af os selv, som vi enten ikke vil stå ved, eller som vi ikke aner vi selv har. I bund og grund bliver vi forelskede i os selv!

Og når forelskelsen forsvinder, så er det de samme ting, som vi faldt for, der nu bliver et irritationsmoment. ”Hvorfor kan han aldrig komme til tiden?”, ”Hun er bare så nævenyttig.”, osv.

Det fantastiske er, at vi kan vælge at bruge den anden som et spejl. Vi kan kigge godt og grundigt på dét vi bliver så irriterede over, og kigge indad. Prøve at finde den side i os selv, der ligger så godt gemt. For når vi kan holde os selv ud – alle de sider, vi ikke vil stå ved – så kan vi også være med den anden, og elske den anden for den person han/hun er, og ikke kun dét vi vil se!

Tre råd til et bedre parforhold:

  1. Tag altid udgangspunkt i hvordan du har det. I stedet for at sige: ”Nu har du igen ikke holdt vores aftale”, så prøv med: ”Jeg bliver så ked af det/vred når du ændrer vores aftale.”
  2. Stå ved dig selv. Forvent ikke at din partner kan læse dine tanker – heller ikke selvom I har kendt hinanden i mange år. Sig hvad du vil have, hvad du kan lide og ikke lide. Det kan være rigtigt svært i starten, men prøv med små ting – hvis du ikke gider se en film i biffen, så sig hvad du hellere vil se. Det er ok at være uenig!
  3. Brug tid på dig selv. Det behøver ikke være en ferie på flere uger, men tag en aften ud af din kalender og gør lige hvad du vil. Mærk hvad du har brug for, for jo mere du kan mærke dine behov, jo bedre er du i stand til at stå ved dig selv, og tage udgangspunkt i dig selv, og ikke i den anden!

Læs mere om forfatteren her!

 

 

Det er så skønt, så smukt at blive forelsket. Det er fantastisk at finde ”den eneste ene” – dét menneske der virkeligt ser dig, og som bekræfter selve din eksistens.

…Og så bliver det hverdag. Nogle gange går der ½ år, nogle gange flere år, men på et tidspunkt ændrer følelserne sig – enten bliver de dybere, stærkere og mere respektfulde, eller også så fader de ud, forsvinder i de tiltagende forskelle, den stigende kedsomhed – ”han/hun er ikke den jeg forelskede mig i!”

Men det er ikke personen der ændrer sig, det er sindssygen der letter!

Vi forelsker os i et menneske der ligner os selv. Det er ikke sikkert vi selv kan se det – hun er spontan, mens han er fornuftig; han er en eventyrer, og hun vil gerne have villa, Volvo og vovhund. Dét vi forelsker os i hos andre, er sider af os selv, som vi enten ikke vil stå ved, eller som vi ikke aner vi selv har. I bund og grund, bliver vi forelskede i os selv!

Og når forelskelsen forsvinder, så er det de samme ting, som vi faldt for, der nu bliver et irritationsmoment. ”Hvorfor kan han aldrig komme til tiden?”, ”Hun er bare så nævenyttig.”, osv!

Det fantastiske er, at vi kan vælge at bruge den anden som et spejl. Vi kan kigge godt og grundigt på dét vi bliver så irriterede over, og kigge indad. Prøve at finde den side i os selv, der ligger så godt gemt. For når vi kan holde os selv ud – alle de sider, vi ikke vil stå ved – så kan vi også være med den anden, og elske den anden for den person han/hun er, og ikke kun dét vi vil se!

Tre råd til et bedre parforhold:

1. Tag altid udgangspunkt i hvordan du har det. I stedet for at sige:”Nu har du igen ikke holdt vores aftale”, så prøv med: ”Jeg bliver så ked af det/vred når du ændrer vores aftale”

2. Stå ved dig selv. Forvent ikke at din partner kan læse dine tanker – heller ikke selvom I har kendt hinanden i mange år. Sig hvad du vil have, hvad du kan lide og ikke lide. Det kan være rigtigt svært i starten, men prøv med små ting – hvis du ikke gider se en film i biffen, så sig hvad du hellere vil se. Det er ok at være uenig!

3. Brug tid på dig selv. Det behøver ikke være en ferie på flere uger, men tag en aften ud af din kalender og gør lige hvad du vil. Mærk hvad du har brug for, for jo mere du kan mærke dine behov, jo bedre er du i stand til at stå ved dig selv, og tage udgangspunkt i dig selv, og ikke i den anden!

]]>
http://blog.lejenbehandler.dk/3-raad-til-et-bedre-parforhold-naar-forelskelsen-har-lagt-sig/feed/ 0
LejEnBehandler.dk var med til fest.http://blog.lejenbehandler.dk/lejenbehandler-var-med-til-fest/ http://blog.lejenbehandler.dk/lejenbehandler-var-med-til-fest/#comments Tue, 19 Apr 2011 13:31:31 +0000 http://blog.lejenbehandler.dk/?p=1041 Til min 40 års fødselsdag ville jeg gerne underholde mine gæster på en lidt speciel måde.
Jeg syntes, det kunne være sjovt med en hurtig gang Zumba til at sætte gang i dansen efter maden.
Jeg fik derfor kontakt til LejEnBehandler.dk, og der igennem bookede jeg en Zumba instruktør.

Jeg valgte Karin, som både var kompetent og forstod at få alle med ud på gulvet. Samtidig havde hun stor forståelse for hvilket ”behov” hendes undervisning skulle dække.  I mit tilfælde skulle det jo være underholdning og ikke decideret træning.  Det var klart et sjovt og underholdende indslag, som jeg og mine gæster sent vil glemme.

Hvis du vil have et lidt utraditionelt indslag til festen, kan jeg varmt anbefale, at kigge på LejEnBehandler.dk’s mange behandlere. Fordelen er jo, at de kommer “ud” til dig, når det passer dig.

Nedenfor kan du se, hvordan Karin løste opgaven og hvor sjovt gæsterne havde det:

]]>
http://blog.lejenbehandler.dk/lejenbehandler-var-med-til-fest/feed/ 0
Vi mangler dit indlæg!http://blog.lejenbehandler.dk/vi-mangler-dit-indlaeg-23/ http://blog.lejenbehandler.dk/vi-mangler-dit-indlaeg-23/#comments Wed, 23 Mar 2011 23:00:15 +0000 http://blog.lejenbehandler.dk/?p=1019 Billede af Osteopati.Hvis du er en dygtig Osteopat, og har et godt budskab, må du meget gerne maile det til os på: mail@LejEnBehandler.dk

Vi kvitterer med 1 måneds gratis annoncering på http://www.lejenbehandler.dk

Vi er Danmarks største behandlerportal, og dækker pt. 42 forskellige behandlingsformer.

Mvh  Lars,
LejEnBehandler.dk

 

 

 

]]>
http://blog.lejenbehandler.dk/vi-mangler-dit-indlaeg-23/feed/ 0
Vi mangler dit indlæg!http://blog.lejenbehandler.dk/vi-mangler-dit-indlaeg-22/ http://blog.lejenbehandler.dk/vi-mangler-dit-indlaeg-22/#comments Wed, 23 Mar 2011 22:57:53 +0000 http://blog.lejenbehandler.dk/?p=1015 Billede af Muskelterapi.Hvis du er en dygtig Muskelterapeut, og har et godt budskab, må du meget gerne maile det til os på: mail@LejEnBehandler.dk

Vi kvitterer med 1 måneds gratis annoncering på http://www.lejenbehandler.dk

Vi er Danmarks største behandlerportal, og dækker pt. 42 forskellige behandlingsformer.

Mvh  Lars,
LejEnBehandler.dk

 

 

 

]]>
http://blog.lejenbehandler.dk/vi-mangler-dit-indlaeg-22/feed/ 0
Vi mangler dit indlæg!http://blog.lejenbehandler.dk/vi-mangler-dit-indlaeg-21/ http://blog.lejenbehandler.dk/vi-mangler-dit-indlaeg-21/#comments Wed, 23 Mar 2011 22:55:29 +0000 http://blog.lejenbehandler.dk/?p=1009 Billede af Massageterapi.Hvis du er en dygtig Massageterapeut, og har et godt budskab, må du meget gerne maile det til os på: mail@LejEnBehandler.dk

Vi kvitterer med 1 måneds gratis annoncering på http://www.lejenbehandler.dk

Vi er Danmarks største behandlerportal, og dækker pt. 42 forskellige behandlingsformer.

Mvh  Lars,
LejEnBehandler.dk

 

 

 

]]>
http://blog.lejenbehandler.dk/vi-mangler-dit-indlaeg-21/feed/ 0
Vi mangler dit indlæg!http://blog.lejenbehandler.dk/vi-mangler-dit-indlaeg-20/ http://blog.lejenbehandler.dk/vi-mangler-dit-indlaeg-20/#comments Wed, 23 Mar 2011 22:53:03 +0000 http://blog.lejenbehandler.dk/?p=1003 Billede af Kraniosakralterapi.Hvis du er en dygtig Kraniosakralterapeut, og har et godt budskab, må du meget gerne maile det til os på: mail@LejEnBehandler.dk

Vi kvitterer med 1 måneds gratis annoncering på http://www.lejenbehandler.dk

Vi er Danmarks største behandlerportal, og dækker pt. 42 forskellige behandlingsformer.

Mvh  Lars,
LejEnBehandler.dk

 

 

 

]]>
http://blog.lejenbehandler.dk/vi-mangler-dit-indlaeg-20/feed/ 0